Question

Can't see ANY Images!

  • 15 March 2021
  • 9 replies
  • 52 views

Badge

I was uploading a proofing gallery and was interrupted by a notice from Shootproof that I had run out of image space for my plan. I went and deleted some older galleries so I’d be well under my maximum number of images allowed. 

But now I can’t see any images. I have logged out and in. I have tried on a different browser. I have logged in on my phone (iOS). Nothing. 

I have four proofing galleries I need to send out on Monday. Freaking out. 

 

 


9 replies

Userlevel 5
Badge +4

Hi @GThomas,


Sorry that you ran into an issue. I think support will be your best bet to get this resolved, I’ve already submitted this post as a support ticket for you and hopefully you will hear something back soon.


Thanks,

Badge

Thank you so much for doing that!

Badge

I’m having this same issue and trying to figure out why and how to fix it. Had a big event to release but can’t because lots of photos are missing. 

Badge

Hi @GThomas,


Sorry that you ran into an issue. I think support will be your best bet to get this resolved, I’ve already submitted this post as a support ticket for you and hopefully you will hear something back soon.


Thanks,

I’ve been having the same issue since yesterday as well and submitted an email via the contact form. I really need this up and running again soon - hoping it was just some maintenance or something on the back end. 

Badge

I was uploading a proofing gallery and was interrupted by a notice from Shootproof that I had run out of image space for my plan. I went and deleted some older galleries so I’d be well under my maximum number of images allowed. 

But now I can’t see any images. I have logged out and in. I have tried on a different browser. I have logged in on my phone (iOS). Nothing. 

I have four proofing galleries I need to send out on Monday. Freaking out. 

 

 

Been having the same issue since yesterday.  Its definitely not just you. 

Badge

I got this from tech support this morning:

There's currently an issue involving Comcast / Xfinity -- they've blocked a number of pages (not just ShootProof) which is causing loading and viewing issues with images. We're in contact with Comcast now to get this resolved, but unfortunately I don't have a timeline as to when we’ll have a fix in place. One thing you / your clients can do, however, is to go to https://internet.xfinity.com/more/my-services/my-services-disabling, log in, and click the button to turn off xFI Advanced Security. Once you reload the page, this should help! We'll keep you updated once we have more info -- you can also keep an eye our status page at https://status.shootproof.com/

 

Badge

Thank you for posting this reply! Comcast strikes again. Lol 

Userlevel 6
Badge +3

Hey everyone! @GThomas is correct- this is an ongoing issue that we are working with Comcast/Xfinity to get fixed. We have an update, and you can track ongoing updates here: https://status.shootproof.com/incidents/p5h6qf09s2sp

 

Badge

Thanks for the updates! I have a client who has COX as their provider and is experiencing the same issue. 

Reply


community footer