Question

Uploading issues

  • 14 November 2020
  • 3 replies
  • 26 views

Badge

Is anyone else having issues uploading? One gallery literals takes HOURS to upload...it will FINALLY say all of the images are done.. when in reality.. they aren’t. 

Sometimes it will be only 1 or 2 that actually uploaded and sometimes it will be about half of the gallery that uploaded. It’s driving me crazy when I’m trying to meet deadlines!


3 replies

Badge

I am having the same issue and I am here seeking advice or to see if others are experiencing this. Please let me know if you have solved this. Very annoying ;(

Userlevel 6
Badge +3

Hi @JustineLureva,

I just responded to @AdaraJade before I saw this post, I mentioned in @AdaraJade’s post to check your internet speed first (just to eliminate the possibility), but if you are still having issues uploading today (I uploaded last night without issues), I would reach out to support@shootproof.com and ask them to help troubleshoot the issue.

 

Hope this gets things resolved.

Thanks,

Badge

Hi @JustineLureva,

I just responded to @AdaraJade before I saw this post, I mentioned in @AdaraJade’s post to check your internet speed first (just to eliminate the possibility), but if you are still having issues uploading today (I uploaded last night without issues), I would reach out to support@shootproof.com and ask them to help troubleshoot the issue.

 

Hope this gets things resolved.

Thanks,

Thanks Matt, yes… it’s been the same issue no matter what internet speed I’ been connected to. 

Reply


community footer